pátek 5. srpna 2016

Nové knihy za červenec 2016

Rozhodla jsem se pro vás dnes sepsat ještě jeden článek. Máme už začátek srpna a já jsem slíbila velkou blogerskou aktivitu. To stále platí, chci s vámi sdílet více ze svého čtenářské života, protože mě to hrozně moc baví a těší a doufám, že i vás :-).

Chci vám představit knihy nashromážděné za měsíc červenec. Celkem si ke mě za minulý měsíc našlo cestu 10 knih. Jsou to knihy nejen koupené, ale i vyhrané nebo vyměněné a darované. Na fotkách chybí Vampýrská akademie z Rozbalovačky 2. Pojďme se na ně podívat :-).


 Tyto krásky jste mohli vidět v Rozbalovačce 1, 2. Pořídila jsem si je na eshopu Dobrých knih a Arara.cz.

 Za celý měsíc mám největší radost z knihy Případ Pegasus. Jakmile jsem se o knize dozvěděla, nedokázala jsem mluvit pomalu o ničem jiném. Navíc je na knihu už mnoho pochvalných recenzí, hned o důvod se na ní těšit víc. A tuto dozajista úžasnou knihu si plánuji vzít sebou na dovolenou. Tato kniha spadá do kategorie darovaných knih, protože můj přítel už nemohl snést jak o knize pořád mluvím a raději mi jí koupil :D.


 Další koupenou knihou je Noční host, který mě upoutal svojí obálkou. Navíc je to paperback, který úplně miluju, protože je na cestování nejlepší do tašky. Knihu jsem pořídila v bazaru na Databázi knih.



 Poslední koupenou knihou je Vykonavatel. Zatím jsem na ní jen zběžně koukla, ale vypadá skvěle. Navíc na něj byla v knihkupectví Neoluxor úžasná sleva, prostě jsem jí tam nemohla za žádnou cenu nechat.

Knihu Andělé nad Teheránem jsem získala prostřednictví skvělého nápadu blogerky Sea book - Knižní výměny. Smyslem projektu je si mezi sebou vyměňovat knihy, které jsme už přečetli a mohly by udělat radost i někomu jinému. Po knize jsem už nějakou dobu pokukovala a hrozně se těším až se k ní dostanu.

Poslední knihou je výhra v soutěži na facebooku Dobré knihy. Jedná se o knihu Volba českého autora Jakuba Trpiše. Jsem na ni hrozně zvědavá hlavně z toho důvodu, že k současným českým autorům se až tak často nedostanu.


Určitě mi dejte vědět jestli jste některou z mých nových knih četli nebo zda se na ně teprve chystáte.
Ovšem největší dilema mám z toho kolik knih si mám sebou vzít na dovolenou. Poraďte, kolik si jich běžně berete vy? :-) 


2 komentáře:

  1. Pekne knihy :)
    Spolubydlici jsem si take poridial nedavno,neni vubec spatna jen bych rekl,ze Obyvatel od Cottame je lepsi :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-). Hrozně se na ní těším, akorát nevím, kdy se k ní dostanu. Na Obyvatele jsem se taky dívala, možná si ho pořídím příště :-).

      Vymazat